Samenwerking partners

Move the Crowd is Certified Education Partner, dedicated opleidingspartner dan wel aangesloten bij de volgende instanties:

naamloos

Move the Crowd is Certified Education Partner van NIMA. Dit kwaliteitskeurmerk houdt in dat de opzet van de door ons aangeboden programma’s, de professionaliteit van de trainers en de kennis van de examenmethodiek van NIMA geborgd is.

logo

Move the Crowd Bv is door ADR geaccrediteerd voor de opleiding Basis Vaardigheden Mediation en aanpalende workshops en trainingen voor de vrijgevestigde mediator.

Mediatorsfederatie_Nederland_Kwaliteitsregister_PE

Move the Crowd BV heeft een samenwerking met MfN om de aangesloten mediators te ondersteunen in het succesvol uitbouwen van hun praktijk door middel van kortdurende verkoopgerichte trainingssessies. Meer verwijzingen en een beter rendement voor de mediator is het uitgangspunt van Move the Crowd!

NRTO-25jaar-logo-e1606314634587

Move the Crowd BV is met al haar labels NRTO lid. Hiermee tonen wij aan een financieel gezonde organisatie te zijn waarin  deskundigheid en professionaliteit gewaarborgd zijn. 

Een ondernemer met talent en passie, verdient alle succes. Vandaar dat het IMK op cruciale momenten zelfstandigen bijstaat met advies, begeleiding en ondersteuning. Of het nu gaat om starten, groeien, overleven of stoppen. Hebt u een mooi bedrijf maar het kan beter? Via 155-Help-een-bedrijf ondersteunen wij jaarlijks duizenden ondernemers. Voor u als ondernemer is deze hulp kosteloos.

Move the Crowd BV heeft de aanbesteding scholingsdiensten 2021 gegund gekregen en is hierdoor gerechtigd opleidingstrajecten uit te voren in het kader van UWV re-integratie diensten

logo-telecount 2016

Move the Crowd maakt voor haar telefonische bereikbaarheid gebruik van Telecount Antwoordservice. Al bijna 30 jaar de meest ervaren antwoordservice van Nederland.