Over ons

Over ons

De 3 zekerheden van Move the Crowd:

Move the Crowd BV is een opleidingsinstituut voor de labels NIMA OPLEIDINGEN & ADR MEDIATION OPLEIDINGEN. Springest heeft Move the Crowd opgenomen in de TOP 3 van Beste Opleiders van Nederland 2019, 2018 & 2017. (Bron:www.springest.nl)  met een deelnemers-beoordeling van maar liefst 9,8!

Deze beoordeling krijgen we niet zomaar. Wij zijn geen docenten, maar wij trainen. En dat is een groot verschil. Doceren is een boek “voorlezen” en dat boek begrijpelijk maken. Trainen is laten snappen en toe laten passen. Met allerlei werkvormen, leermethodieken en vooral humor. En hierin onderscheiden wij ons.

Niet één van onze trainers is docent. Daar waken we voor. Wij werken met dedicated professionals die naast het trainen allemaal een eigen business hebben. Omdat ze het leuk vinden hun kennis en ervaring over te dragen.

Een andere reden waarom we al drie jaar op rij het best beoordeelde opleidingsinstituut zijn is omdat we werken met De 3 Zekerheden voor al onze kandidaten:

Zekerheid 1: Diplomagarantie (NIMA / ADR)

Move the Crowd zorgt ervoor dat ook jij je felbegeerde diploma gaat behalen. Als je onverhoopt een (deel)examen van NIMA of ADR niet behaald hebt, blijven wij je net zolang ondersteunen en begeleiden totdat ook jij jouw diploma kunt bijschrijven. Wil je de hele opleiding nog een keer opnieuw volgen? Ook dat kan. Je betaalt dan alleen de arrangementskosten die wij van het conferentieoord doorbelast krijgen.

Zekerheid 2: Kort(st)e doorlooptijd

Gedurende enkele maanden volg je de praktijkgerichte lessen van één van onze trainers. En deze trainers zijn praktijktrainers, geen leraren. Gericht dus om de behandelde theorie om te zetten naar jouw dagelijkse praktijk én gericht op het behalen van jouw gewenste diploma. Onze opleidingen worden zowel overdag als in de avond verzorgd. Ook op zaterdag. Veelal is het zo dat wij een kortste doorlooptijd hanteren. Een NIMA of ADR opleiding kun je al in 4 maanden doorlopen.

Zekerheid 3: Laagste prijs garantie

Move the Crowd is met haar geaccrediteerde NIMA en ADR opleidingen de goedkoopste opleider van NL.

Jouw voordelen van een opleiding bij Move the Crowd :

  • Diplomagarantie: Move the Crowd blijf je net zo lang helpen, begeleiden en coachen zodat ook jij je diploma haalt.
  • Snel je diploma behalen. Het kan al binnen 4 maanden.
  • Move the Crowd is verreweg de goedkoopste Certified Education Partner van Nederland
  • De trainers van Move the Crowd scoren aantoonbaar hogere initiële slagingspercentages dan het landelijk gemiddelde.
  • Move the Crowd is opgenomen in de TOP 3 van Beste Opleiders van Nederland 2019, 2018 en 2017.