Incompany opleidingen

Incompany opleidingen

Vakgebied Sales:

Elke verkoper heeft andere competenties en ervaringen. Ze hebben elk een eigen stijl en eigengemaakte vaardigheden. Desalniettemin wilt u als bedrijf een zelfde verkoopmethodiek hanteren en uw propositie op een gelijke manier presenteren aan prospects en klanten.  Move the Crowd hanteert een methodiek die recht doet aan de kennis en ervaring van uw verkopers maar tevens zorgt voor een eenduidig visitekaartje van uw bedrijf.

Het functieprofiel van uw verkopers is het uitgangspunt van Move the Crowd. Wanneer u geen passend functieprofiel heeft, ontwikkelen wij deze samen met u, toegespitst op uw situatie. Aan de hand van dit functieprofiel definieren wij succesbepalende factoren (competenties) die uw verkoper nodig heeft om succesvol te zijn. Deze succesbepalende factoren worden uiteengesplitst in prestatie-indicatoren waardoor een analyseformat ontstaat om de huidige kennis en ervaring van uw verkopers objectief te meten.

Door deze meting wordt al snel duidelijk welke competenties aangescherpt moeten worden en welke competenties vastgehouden dienen te worden. Dit vormt de basis voor een specifiek opleidingsplan, veelal bestaande uit een collectieve sessie en zogenaamde individuele building blocks.

Het voordeel hiervan is dat u veel tijd en geld bespaart en alle interventies minimaal 30% effectiever zijn.

Vakgebied Storytelling:

Bent u op zoek naar een manier om uw communicatievaardigheden te verbeteren en uw publiek te boeien? Onze storytelling-trainingen zijn ontworpen om u de kunst van het vertellen van verhalen te leren, waardoor u uw ideeën op een overtuigende en memorabele manier kunt overbrengen. Of u nu presentaties geeft, leiding geeft aan een team, of gewoon uw persoonlijke merk wilt versterken, onze trainingen bieden u de tools om uw verhaal tot leven te brengen.

Met praktische oefeningen, persoonlijke feedback en deskundige begeleiding, zult u leren hoe u verhalen kunt structureren, uw expressie kunt verfijnen en uw luisteraars kunt betrekken. Onze ervaren trainers helpen u om de kracht van verhalen te ontdekken en te gebruiken, zodat u een blijvende indruk kunt achterlaten bij uw publiek. Schrijf u nu in en begin het volgende hoofdstuk in uw communicatievaardigheden.